PTE 650 Sporttalálkozó – Interregionális Kupa, Pécs 2017

2018.01.09. | Kategória: Hírek, információk
PTE 650 Sporttalálkozó – Interregionális Kupa, Pécs 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PTE 650 Sporttalálkozó – Interregionális Kupa, Pécs 2017

 


2017. november 30 – december 1-ig, Pécs adott otthont a negyedik alkalommal meghirdetett „Interregionális Kupa” elnevezésű, egyetemek közötti sporttalálkozónak, amelyen a Pécsi Tudományegyetem, a Debreceni Tudományegyetem a Szegedi Tudományegyetem és – az idén először – a Kaposvári Egyetem hallgatói vettek részt. A sporttalálkozó apropóját az adta, hogy a Pécsi Tudományegyetem az idén ünnepelte alapításának 650. évfordulóját.

 

Az SZTE 46 sportolóval – zömében a JGYPK Testnevelési és Sporttudományi Intézet (TSTI) hallgatóival – képviseltette magát a rendezvényen. A meghirdetett négy sportágban – női kosárlabda, férfi futsal, mix röplabda és cheerleading – csapataink remekül helytálltak. A kétnapos tornán a női kosárlabda, a férfi futsal és a cheerleader csapat – amelyben a TSTI két oktatója is szerepelt – kiváló teljesítményének köszönhetően egyaránt 2. helyezést ért el, míg a mix röplabda csapatunk nagy csatákat vívva a 4. helyen zárta a rendezvényt.

 

Összességében a Szegedi Tudományegyetem – az egyetemek közti párharcban – a Kaposvári Egyetem mögött, a második helyezést érte el.
A rendezvény sportszerű körülmények között, jó hangulatban zajlott le.


Gratulálunk minden résztvevőnek!

 

Köszönet a pécsi házigazdáknak a kitűnő szervezésért és a szíves vendéglátásért!
A rendezvényre történő utazás az EFOP-3.4.3-16-2016-00014. sz. pályázat finanszírozásával valósulhatott meg.

.

Fotók a letöltheő állományban!!!!